Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Četiri dana jeftinijih turističkih aranžmana

    Međunarodni sajam turizma, na kom će se predstaviti 1.100 izlagača iz 50 zemalja sveta, biće otvoren u četvrtak na Beogradskom sajmu i trajaće do nedelje, 22. februara.

    Kako je saopšteno, u šest hala Beogradskog sajma, turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, posetiocima će ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

    Posetioci Sajma turizma moći će turističke aranžmane za predstojeće leto da kupe po nižim cenama, a popusti će, prema najavama agencija biti između pet i 50 odsto.

    Moto 37. sajma turizma je "Iskoristi trenutak", a zemlja partner Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE), koja privlači pažnju turista zbog velikog kontrasta između modernog i drevnog i tradicionalnog.

    Kako je ranije najavio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim LJajić, na sajmu će sa UAE biti potpisan sporazum o saradnji u oblasti turizma.

    Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se još tri manifestacije – 11. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, šesti sajam vina "BeoWine" i 11. Sajam suvenira.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE