Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Infiniti Q50 – najprimereniji kupcima u Srbiji

    Jedan od najpopularnijih modela brenda Infiniti, sportski sedan Q50, ovog januara je dobio titulu najbolji auto za 2015. i nagradu za najbolji dizajn, koje mu je dodelio specijalizovani žiri pri Asocijaciji koreanskih novinara.  

    U nameri da strastvenim ljubiteljima automobila,  adrenalinskim „zavisnicima“, pokloni funkcionalan i moderno opremljen primerak G klase poslednje generacije, Infiniti Motor Company, koja posluje u više od 50 država, na tržište je plasirala verziju koja ima ugrađen stop/start sistem, posebne presvlake za sedišta, kameru koja se aktivira pri vožnji i parkiranju unazad, izbor različitih podešavanja za posebne načina vožnje (Drive mode selector), bluetooth.

    Prepoznavši potrebe tržišta i kupaca, Infiniti je Q50 obogatio i tempomatom, limitatorom brzine, InTouch multimedijalnim sistemom, dvozonskim klima uređajem i kožnim multifunkcionalnim volanom. Na tržištu postoje dve specijalne, jedinstvene Q50 verzije koje su dizajnirali Thom Browne i Zac Posen: Q50 sa hromiranom folijom, crvenim, belim i plavim prugama na sedištima i dodacima u boji srebra, kao i Q50 mat srebrne boje, sa kožnim presvlakama i ograničenim izdanjem Smartphone Clutcha.

    Otključavanje i ulazak u automobil bez ključa (Keyless entry), uz taster za startovanje motora, elektropomični spoljni retrovizori sa grejanjem, halogeni farovi sa automatskom nivelacijom i dnevnim svetlima, LED prednja i zadnja svetla za maglu, sistem za praćenje pritiska u pneumaticima (sa upozorenjem na pad pritiska), samo su još neke od pogodnosti koje pruža ovaj luksuzan četvorotočkaš.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE