Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Naučite da zaradite kao freelancer

    Kako započeti uspešnu karijeru i zaraditi kao freelancer? Kako doći do klijenata? Na koji način naplatiti svoje usluge? Kakve su zakonske obaveze i regulativa? Koja su najtraženija freelance zanimanja?

    Ovo su najčešća pitanja svakog ko želi da svoj posao radi od kuće, sam kreira svoje radno vreme, radi posao koji želi i dobro zarađuje od toga. Koliko je ovo danas perspektivna oblast pokazuje i podatak Elance platforme da freelanceri u Srbiji za godinu dana zarade 5 miliona dolara. Ovo je sigurno radno mesto budućnosti, a dobra vest je da svako može raditi kao freelancer.

    O tome kako postati freelancer i biti uspešan u tome govoriće Ivan Minić na besplatnom seminaru Kako uspeti kao freelancer?, koji u subotu, 7. februara od 11 do 13 časova, u svojim prostorijama, organizuje LINK Centar za razvoj karijere .

    Ivan Minić se preko 10 godina bavi freelance dizajnom i developmentom za strane klijente. Osnivač je Burek foruma, najveće internet zajednice na prostorima bivše Jugoslavije. Sa partnerima iz Mađarske pokrenuo je igru ConQUIZtador i portal Total Car. Osnivač je i izvršni direktor najveće regionalne konferencije − Blogomanija.

    Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na sledeći LINK.

    Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Facebook naloga i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

    Svi zainteresovani za prisustvo na seminaru mogu se prijaviti na ovaj e-mail: [email protected]. Broj mesta je ograničen.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE