Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Eurobank uputila pomoć kome je najpotrebnija

    Eurobank je na kraju ove godine, u duhu novogodišnjeg darivanja, donirala novčana sredstva mališanima kojima su najpotrebnija (Udruženju osoba sa Daunovim sindromom, Nacionalnom udruženju roditelja i dece obolelih od raka NURDOR) i  podržala projekat ''Liceulice''.

    U želji da pomogne Nacionalnom udruženju roditelja dece obolelih od raka (NURDOR), Eurobank je u decembru otkupila 300 dečijih knjiga, a knjige prosledila mališanima koji su smešteni u tri velike ustanove – u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica, Domu za nezbrinutu decu “Dragutin Filipović Jusa” i Svratištu za decu u Krfskoj ulici.

    Istovremeno, Eurobank je pružila podršku organizaciji „Liceulice“ koja se bavi osnaživanjem marginalizovanih i ugroženih kategorija stanovništva i organizovala prodaju njihovog magazina ''Liceulice'' u svojoj centrali i ekspoziturama. Magazin “Liceulice” je član međunarodne mreže uličnih novina koja broji preko 120 uličnih novina u više od 40 zemalja sveta.“Liceulice” pokrenula je koalicija nekoliko organizacija civilnog društva i pojedinaca, i čine je poznati glumac Branislav Trifunović, Smart kolektiv, Centar za integraciju mladih. Na ovaj način, Eurobank je pomogla osobama koje prodaju taj magazin, a kojima sredstva od prodaje omogućavaju osnovnu životnu egzistenciju.

    Tradicionalno, Eurobank je dugogodišnji prijatelj Udruženja osoba sa Daunovim sindromom, kojima je pomagala kontinuiranim donacijama u vidu kancelarijskog nameštaja, kupovinom novogodišnjih poklončića, a ovog puta se odrekla kupovine dela novogodišnjih poklona za klijente, i preusmerila ta novčana sredstva koja će biti iskorišćena za organizovanje izleta.

    Eurobank je ovogodišnji dobitnik ''Nagrade za korporativno volontiranje nakon poplava“' koji su u decembru dodelili Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv, kao i nagrade „Moj izbor“ za društveno odgovorno poslovanje koje dodeljuje udruženje Moja Srbija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE