Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Smena na čelu Bloomberg News

    Američka novinska agencija Bloomberg News planira da zameniti svog glavnog i odgovornog urednika Matthewa Winklera, koji je pre gotovo dvadeset i pet godina pomogao osnivanje agencije.

    Ovo je odlučio nekadašnji izvršni direktor Michael Bloomberg, koji se sada ponovo vratio na vodeći položaj u matičnoj kompaniji Bloomberg.

    Kao urednik emeritus, Winkler će igrati vitalnu ulogu u Bloombergu i radiće direktno s Mikeom Bloombergom na strateškim inicijativama, voditi razgovore visokog profila i svojim uvidom i stručnošću sarađivati na najvažnijim i tržišno dirljivim pričama.

    John Micklethwait, glavni urednik The Economista od 2006. godine, zamijeniće Winklera na mestu urednika Bloomberga. On će početi s radom u globalnom sedištu Bloomberga u New York City ubrzo nakon nove godine.

    Američki biznismen Michael Bloomberg 1981. osnovao je kompaniju Bloomberg, koja nudi softver za finansijske analize i objavljuje financijske vesti na televiziji, radiju i web stranici, a izdaje i finansijske revije Bloomberg Businessweek, Bloomberg Markets i Bloomberg Pursuits. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE