Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Više od sredstva plaćanja: Vojvođanska banka upotpunila kartičarski portfolio

    Vojvođanska banka je upotpunila svoj kartičarski portfolio izdavanjem prve MasterCard Gold kreditne i MasterCard debitne kartice. Svi vlasnici ovih MasterCard kartica banke imaće mogućnost besplatnog putnog osiguranja kao i popuste od jedan odsto koji će moći da ostvare u turističkim agencijama i kod tour operatera, rent-a-car servisima i prodavnicama nakita i satova širom zemlje.

    „Naši klijenti od sada mogu uživati u specijalnim pogodnostima koje smo obezbedili za njih tokom kupovine i plaćanja određenih usluga. MasterCard Gold kartica pripada paleti premijum proizvoda, dok MasterCard debitna kartica korisnicima pruža lak i siguran pristup novcu na tekućem računu,” kaže Maria Konstantinu, direktor funkcije Upravljanje mrežom i stanovništvo Vojvođanske banke.

    Klijenti će imati mogućnost besplatnog SMS servisa u vidu notifikacije svake transakcije, a sve u cilju veće sigurnosti za korisnike. MasterCard Gold kartica omogućava svojim korisnicima pristup pogodnostima i popustima u okviru prestižnog MasterCard Elite programa, besplatno korišćenje usluga Biznis kluba na beogradskom i bečkom aerodromu, popuste i do 30% na medicinske usluge u zdravstvenim ustanovama sa kojima sarađuje Vojvođanska banka. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE