Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Crnogorski Telenor kupio MNNews

    Kompanija Telenor Crna Gora kupila je 100 odsto akcija crnogorskog internet provajdera MNNews, u cilju pružanja objedinjene usluge korisnicima, saopštio je izvršni direktor Telenora Crna Gora Michael Malvebo.

    Malvebo je kazao da će ta akvizicija osnažiti portfolio usluga Telenora, jer kompanija postaje provajder kompletnog rešenja za poslovne korisnike. Dodao je da će Telenor korisnicima omogućiti konvergentnu ponudu, odnosno ponudu mobilne i fiksne telefonije.

    "Sada ćemo moći da dodatno razvijemo optičku mrežu, povežemo korisnike i bazne stanice i tržištu ponudimo najsavremenije telekomunikacione usluge", poručio je Malvebo, a prenosi portal CDM.

    On je podsetio da su predstavnici relevantnih ministarstava Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije nedavno potpisali sporazum o smanjenju cena roming usluga u javnim mobilnim komunikacionim mrežama.

    Na pitanje da li se slaže da država treba da određuje maksimalne cene roming usluga, Malvebo je odgovorio da smatra da kod donošenja tako važnih odluka treba uraditi sve neophodne analize i voditi računa o predvidljivosti tržišta, što je od velikog značaja za sve učesnike na tržištu.

    "Potrebno je pobrinuti se da se ovakvi sporazumi sprovode u skladu sa EU zakonodavstvom i poštuje koncept vladavine prava. Uvek nastojimo da našim korisnicima pružimo najbolja moguća rešenja, uključujući i ponudu za roming."

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE