Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Besplatna zamena NIS TNG boca za domaćinstvo na benzinskim stanicama

    Korisnici NIS-ovih TNG boca za domaćinstvo, koje su tehnički ispravne, a kojima je istekao rok revizije, mogu besplatno da ih zamene na NIS-ovim benzinskim stanicama do 1. februara 2015. godine.

    Ovo je definisano internim Pravilnikom NIS-a, a sa načinom zamene TNG boca za domaćinstvo potrošači mogu da se upoznaju preko potrošačkog sajta NIS-a, kao i na 105 benzinskih stanica kompanije širom Srbije na kojima se prodaje TNG za domaćinstvo.

    Na ovaj način, NIS vodi računa o bezbednosti potrošača i garantuje ispravnost boca.

    NIS na tržište isporučuje boce sa logotipom kompanije koje su opremljene plombom licencirane NIS-ove punionice i uputstvom za ispravno rukovanje, što uz bezbednost predstavlja dokaz količine gasa i njegovog kvaliteta.

    Sve NIS-ove boce na tržištu su tehnički ispravne i u roku su revizije koja se radi svakih 10 godina. Ova obaveza definisana je Pravilnikom o pokretnoj opremi pod pritiskom Uprave za transport opasnog tereta Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i sa kojom je interni Pravilnik NIS-a u potpunosti usklađen.
    Datum revizije istaknut je na rukohvatu svake NIS-ove boce.
    Nakon 1. februara 2015. godine NIS TNG boce kojima je istekao rok revizije moći će da se zamene na benzinskim stanicama NIS-a uz nadoknadu od po 1.200 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE