Veća produktivnost po nižoj ceni

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Veća produktivnost po nižoj ceni

  Vođenje sopstvene firme ne sastoji se samo u postavljanju poslovnih ciljeva i traženju načina za njihovo postizanje, već takođe i u odabiru prave opreme koja će dobro služiti zaposlenima i olakšati njihov rad, a koja će omogućiti i bolje poslovanje firme. Canon nudi kvalitetnu opremu za kancelarijsko okruženje, koju karakteriše efikasnost, kvalitet i jednostavnost korišćenja, a koja pruža integralno rešenje za štampanje i skeniranje.

  Isplativo poslovanje

  Canonovi štampači i skeneri, kao što su višenamenski uređaji i-SENSYS, štampači PIXMA i MAXIFY i brzi skeneri serije DR, namenjeni malim preduzećima i kućnim kancelarijama, pružaju visokokvalitetne rezultate i veću produktivnost po nižoj ceni. Širok raspon mogućnosti povezivanja i lako razumljiv softver omogućavaju neometano deljenje funkcija u kancelariji. Jednostavan pristup karakteristikama štampanja i skeniranja, zajednička upotreba uređaja i širok raspon mogućnosti povezivanja, koji odgovaraju malim preduzećima, omogućavaju i rad u oblaku i na mobilnim uređajima.

  Tehnologije ugrađene na Canonovim štampačima i skenerima, kao što su automatsko uključivanje i obostrano štampanje, kao i rešenja za štampanje i skeniranje na mobilnim uređajima, pomažu kućnim kancelarijama i malim preduzećima da uštede vreme i novac. Zbog toga povećavaju efikasnost firme i stvaraju profit.

  Produktivnost u pokretu

  Štampanje iz usluga u oblaku i memorisanje skeniranih dokumenata u takvim uslugama, bez obzira gde se korisnik nalazi, omogućavaju firmama da ostanu produktivne i kad su zaposleni na putovanju. Canonovi kompaktni uređaji za štampanje i skeniranje omogućavaju povezivanje s bežičnom mrežom. Skeniranje, deljenje i štampanje dokumenata direktno s mobilnog uređaja su vrlo jednostavni.

  Smanjenje uticaja na životnu sredinu

  Canonova energetski efikasna rešenja kojima se postižu uštede na papiru i toneru omogućavaju firmama da smanje svoj uticaj na životnu sredinu. Korišćenjem Canonovih štedljivih uređaja i naprednih digitalnih rešenja, firme značajno smanjuju potrošnju energije. Danas, kad je ekološka svest i briga za životnu sredinu važan deo poslovanja firmi, takvi argumenti svakako su važan činilac u odlučivanju za kupovinu.

  Više informacija o Canonovoj ponudi u vezi sa štampanjem i skeniranjem za mala preduzeća i kućne kancelarije, dostupno je na www.canon.rs/mybusiness

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE