Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    2.Business Cafe: Za svaki uspeh u poslu potrebno je voleti ono što radiš

    U Beogradu je juče organizovan drugi po redu Business Café-a Srbija na kojem je prisustvovalo više od 70 preduzetnika iz Srbije i regiona.

    Gosti 2. Business Café, koji su podelili svoja poslovna iskustva i savete  prisutnima, bili su Borislav Miljanović, vlasnik Represent Systema, Rade Rakočević, vlasnik kompanije za investiranje Senzal Capital, Dragana Rodić, modna kreatorka i  Manuela Šola preduzetnica iz Hrvatske.

    Oni su se složili u jednom: „Za svaki uspeh u poslu potrebno je voleti ono što radiš, imati cilj i verovati  u uspeh.“

    Borislav Miljanović, ipak, svim preduzetnicima savetuje da, bez obzira na ideju, želju i strast ka poslu, dobro razmisle i analiziraju svoje poslovne poteze jer živimo u teškom vremenu kada pogrešna procena može dovesti do loših rezultata. Na pitanje šta je osnovno u poslovnoj komunikaciji o čemu moramo voditi računa, gospodin Miljanović je rekao da moramo da pazimo gde šta govorimo i činimo jer,  je danas sve transparentno.

    Business Cafe događaj je mesto inspirisanja, motivisanja i povezivanja preduzetnika. Svi okupljeni imali su priliku da se međusobno upoznaju i u opuštenoj atmosferi razgovaraju, planiraju buduću saradnju a organizator je realizovao i simpatičan networking – takmičenje u prikupljanju vizitkarti. Učesnici su dobili priliku da svima predstave svoju firmu, a osvojili su i nagrade sponzora.

    Sledeće  druženje u Srbiji, biće održano kroz dva meseca, do tada Business Cafe nastavlja  produženu aktivnost podsticanja preduzetnika na povezivanje putem društevnih mreža .

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE