Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Besplatna digitalizacija za 5.000 građana

    Kompanije SBB, KDS, JET TV i Beogrid koje posluju u okviru regionalne United Grupe, sa svojim platformama Total TV, D3 i D3i, od 3.11.2014. pokrenule su akciju besplatne digitalizacije. U okviru ove akcije, najbržih 5000 građana koji žele da pređu na digitalnu televiziju dobiće besplatno set top boks uređaj na korišćenje. 

    Pored ove akcije, pokrenuta je i besplatna info linija 0800-400-400 i web sajt www.digitalizujselako.rs, putem kojih svi građani mogu dobiti detaljne informacije o tome da li je potrebno da digitalizuju tv prijemnik, koja je najbolja opcija za njih, kao i da se prijave za akciju, navedeno je u zajedničkom saopštenju tih kompanija.

    Akcija se odnosi na sve građane Srbije, kao i na postojeće korisnike SBB, KDS, JET TV osnovne ponude. Pored boljeg kvaliteta slike i zvuka, digitalna televizija koju pružaju ove kompanije ima još niz prednosti.

    Veći izbor kanala u digitalnoj ponudi, kao i najveći broj HD kanala u Srbiji na D3 i D3i platformi, elektronski programski vodič, koji omogućava korisnicima lako pretraživanje sadržaja sa programom sedam dana unapred, sa slikama i opisom.

    Digitalna televizija omogućava i napredne funkcije kao što su video klub (ponuda velikog broja najnovijih blokbaster filmova), TV programi unazad 72 sata, snimanje i pauziranje programa, radio kanali i D3 GO – mogućnost gledanja televizije putem računara, tableta i smart telefona, navedeno je u saopštenju.

    Nedavno je državna sekretarka Ministarstva telekomunikacija Tatjana Matić rekla da su "set boksovi", koji su sada u prodaji skupi, a da će posle nove godine biti jeftiniji i očekuje se da koštaju oko 2.500 dinara.

    Prelazak sa analognog na digitalno emitovanje TV signala u Srbiji oročeno je do polovine 2015. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE