Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Olja Bećković za Istinomer: TV Prva i B92 tri godine imaju istog vlasnika, a svi se prave blesavi

    Olja Bećković, autorka Utiska nedelje, u intervjuu za Istinomer rekla je da su svi znali da TV Prva i B92 imaju istog vlasnika, a da je to znao i sam premijer Aleksandar Vučić.

    „To su sve inovacije. To je taj novi trend. Tadić je imao rečenicu ’otvoreno ću vam reći’, to je značilo kao neka velika ekskluziva da te neko nešto neće lagati. Ovi sad imaju rečenicu ’mi ne krijemo ništa’, a krije se sve. Vi tačno znate kad neko kaže da nešto ne krije, znači da krije. Tako smo se pravili blesavi, ako se ne varam od 2010.godine, da je isti vlasnik Prve i B92. I svi se prave blesavi. Gledala sam pre mesec dana, bio je taj skupštinski odbor za kulturu, gde su doveli Karadžića iz RRA koje je rekao da se on seća da je neko dao intervju u nekim novinama i da je negde pisalo, na ’njegovo veliko iznenađenje’, da je isti vlasnik, međutim onda su oni rekli ’dajte dokaze’. I šta bi? Niko nije doneo dokaze, znači nije (isti vlasnik),“ rekla je Bećković i dodala kako je igrarija ’daj mi dokaze’ u stvari smejurija i to da nešto što zna ceo grad, ne zna samo RRA.

    Ona je rekla da Aleksandar Vučić u ulozi prvo potpresednika Vlade i u ulozi premijera znao vrlo dobro da je činjenica da dve televizije imaju istog vlasnika nezakonita.

    „On je tri godine zbog toga držao u šaci novog vlasnika. ’Vidiš ja ti dozvoljavam da imaš dve televizije, a ti meni ovako..’. I onda otkud Teofil Pančić u Utisku nedelje? I onda bi gazda pozvao u ponedeljak ujutru direktorku B92 i rekao joj kako je ’on’ jako ljut,“ rekla je Olja Bećković.

    Ona je rekla i da je ugovor oko emisiji Utisak nedelje na B92 i dalje važeći, a da ga B92 i dalje krši.

    Bećković je u intervjuu govorila i o pritiscima na koje je nailazila u toku rada emisije.

    "Mislim da je za sve nas bilo važnije da ne govorim o pritiscima, ali da barem imamo još 30 emisija "Utiska nedelje", rekla je Bećković za Istinomer.

    Tema su bili i rejtinzi, koje su prema autorki Utiska nedelje falsifikovani, kao i o budućnosti emisije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE