Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Telekom najveći investitor u regionu

    Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Michael Davenport proglasio je Telekom Srbije najvećim investitorom u regionu, sa ulaganjima od 14 milijardi dinara u 2013. godini.

    Na Dunavskom biznis forumu je generalnom direktoru Predragu Ćulibrku uručio nagradu Dunavski cvet uz očekivanje da sa istovetnim ulaganjima Telekom nastavi i do kraja ove godine.

    Ćulibrk je tim povodom izjavio da je počastvovan tom prestižnom nagradom i da je to preduzeće pokazalo da promoviše međusobnu saradnju i povezivanje, kao i tržišnu razmenu zemalja dunavskog regiona.

    On je rekao da sve to predviđaju Dunavska strategije i evropska strategije 2020. Ćulibrk je naveo da je Telekom prisutan u tri zemlje od 14 koje realizuju Dunavsku stategiju, u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

    Nama je drago što su ljudi koji rade na ovom programu prepoznali Telekom Srbije kao kompaniju koja povezuje ljude i koja u svakom pogledu podržava društveno odgovorno poslovanje, istakao je Ćulibrk.

    On je istakao da Telekom Srbije sarađuje sa lokalnim zajednicama i podržava mnoge institucije koje nisu ekonomski i profitabilno orijentisane, bilo da se radi o kulturi, sportu, umetnosti i drugim oblastima. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE