Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srpski menadžeri u poseti FAS

    Delegacija Srpske asocijacije menadžera (SAM) posetila je fabriku Fiat Automobili Srbija (FAS) iz Kragujevca, sa ciljem da se upoznaju sa kompanijom koja zauzima ubedljivo prvo mesto na listi najvećih srpskih izvoznika.

    Delegaciju je dočekala generalna direktorka kompanije FAS Silvia Verneti, koja ih je upoznala sa jednim od najmodernijih proizvodnih pogona u okviru Fiat Chrysler Grupacije, u koji je do sada investirano preko 1,3 milijarde evra. 

    "Kao lider u automobilskoj industriji, FAS se trudi da posluje odgovorno, posvećeno u cilju prosperiteta na nacionalnom i lokalnom nivou. Kompanija ima dugoročne planove u Srbiji i kao značajan investitor zajedno sa kompanijama članicama SAM, deli iste prioritete, a to su status odgovornog člana društvene zajednice i motornog razvoja srpske ekonomije", kazala je tom prilikom Verneti.

    Prema rečima predsednika SAM Milana Petrovića, bliže informisanje sa predstavnicima najvećeg srpskog izvoznika, razmena saznanja, poslovnih iskustava i ideja sa vodećim timom FAS, predstavlja veliku privilegiju za SAM članove.

    SAM okuplja preko 300 članova, vodećih profesionalnih menadžera koji upravljaju uspešnim firmama i timova od preko 80.000 zaposlenih koji godišnje realiziju posao vredan 12 milijardi evra, što čini trećinu BDP Srbije.

    Ova inicijativa SAM gde se naši članovi upoznaju sa radom najboljih kompanija u Srbiji, koji su takođe članovi asocijacije, primer je izuzetnog potencijala koji leži u razmeni iskustava među vodećim menadžerima, zaključio je Petrović.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE