Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Odložio rušenje firme pretnjom da će se zapaliti

    Nakon četiri sata provedenih na krovu svog poslovnog objekta u okolini Niša i pretnje da će se zapaliti, vlasnik firme za proizvodnju nameštaja Eurostil, Zoran Cekić odustao je od namere i sišao sa krova.

    Cekić je sišao sa krova pošto je dobio obećanje građevinske inspekcije i Uprave za imovinska stanja da se njegov objekat u Donjoj Vrežini kod Niša neće rušiti do usvajanja Regulacionog urbanističkog plana opštine na kojoj se objekat nalazi.

    Većnik opštine Pantelej 2 Nebojša Lović, koji je bio na licu mesta, rekao je novinarima da će taj Regulacioni plan biti usvojen na drugoj narednoj sednici Skupštine grada Niša.

    Zoran Cekić je na ovaj način pokušao da spreči građevinsku inspekciju da sruši njegov nelegalizovani objekat. Na licu mesta bila su dva vatrogasna vozila, ekipe Hitne pomoći, policija i Cekićev advokat.

    Ovo je drugi put da građevinska inspekcija daje nalog za rušenje Cekićevog nelegalnog objekta, ali se on tom nalogu suprotstavlja tvrdeći da je objekat podignut na njegovoj parceli i da samim tim treba da bude izuzet od rušenja.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE