Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uz pomoć prirodne švedske kozmetike do zdravlja i lepote

    Ako želite da vaša kosa, koža lica i tela, tokom zimskih meseci budu negovani, treba da im posvetite dodatnu pažnju. Vaš najbolji saveznik u borbi sa hladnoćom biće Oriflame proizvodi za negu i lepotu, koji su kreirani u Švedskoj. Još davne 1967. godine, u Stokholmu,  dva brata Robert i Jonas Af Jochnick su odlučili da započnu sopstveni biznis i pomognu ženama širom sveta.

    Koža lica je naročito osetljiva na loše vremenske uslove. Vetar, hladnoća i uticaj suvog vazduha u prostorijama dodatano isušuju kožu. Švedska kompanija Oriflame, koja koristi prirodne sastojke i nikada ne testira proizvode na životinjama, pomoćiće vašoj koži da ponovo zablista. Obavezno očistite lice od šminke, zatim nanesite masku i dok ona deluje i uživajte u vremenu posvećenom sebi. Kada mlakom vodom skinete masku nanesite odgovarajuću kremu, verujemo da ćete iz širokog asortimana jedinstvenih, inovativnih proizvoda inspirisanih prirodom i najnovijim naučnim dostignućima, naći one proizvode koja baš odgovara vašem licu.

    Oriflame je danas najveća evropska kozmetička kompanija direktne prodaje sa više od tri miliona konsultanata širom svet i nudi pregršt preparat i alata za negu i stilizovanje kose. Ako nemate vremena za odlazak kod frizera na feneiranje, tu su naše četke, posle kojih će vam kosa biti sjajna i puna volumena. Naravno tu su Oriflame šamponi, regeneratori i pakovanja, sa raznolikim mirisnim notama, koji su prilagođeni različitim tipovima kose i vlasišta.

    Ako volite da od svog kupatila napravie spa onda su Oriflame gelovi i kreme za tuširanje pravi izbor za vas. Pred spavanje istuširajte se sa gelom za tuširanje sa relaksirajućom lavandom i smokvom, koji će pomoći da umirite telo i pripremite se za počinak. A ako želite dan pun radosti i ljubavi ujutru upotrebite Love is in the air kremu za tuširanje. Potom na telo nanesite kremu i losion po izboru i dan može da počne.

    Svake tri nedelje Oriflame baš za vas priprema katalog pun najnovijih modnih trendova, naučnih inovacija u oblasti nege kože i sjajnih ponuda, tako da će te lako pronaći ono što će prijati vašoj koži lica i tela. Sa blizu 50 godina iskustva i uspeha, posvećenosti prirodi, bezbednosti i visokom kvalitetu, Oriflame proizvodi se izdvajaju od ostalih u industriji nege i lepote.

    Inače, kompanija Oriflame je pasionirano posvećena zaštiti prirodne okoline, kao i podršci zajednicama u okviru kojih posluje. Zbog toga je kompanija pokrenula mnoge inicijative kako bi se smanjio negativan uticaj na životnu sredinu. Putem Oriflame fondacije, kompanija pomaže zajednicama kroz podršku ženama i deci kojima je pomoć potrebna.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE