Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Placido Domingo prvi put nastupa u Srbiji

    Jedan od najpoznatijih glasova sveta, španski tenor Placido Domingo, nastupiće po prvi put u Srbiji posle više od dve decenije, u Kombank Areni, 8. decembra 2014. godine.

    Maestro Plasido Domingo, višestruko talentovan umetnik, priznat ne samo kao pevač već kao i dirigent, u svojoj višedecenijskoj impresivnoj karijeri uključuje 144 pevačkih rola što predstavlja svojevrstan rekord i cifru bez konkurencije kroz čitavu istoriju opere, piše u saopštenju Kombank Arene.

    Kao cenjen dirigent  i direktor Opere Los Anđelesa, u njegovom opusu nalazi se i preko 500 izvođenja pod njegovom dirigentskom palicom kao i veliki broj albuma. Kao generalni direktor Opere Los Anđelesa predstavlja moćnu figuru među operskim upravnicima.

    Napunio je sedamdeset tri godine u januaru 2014, ali njegov šarm, talenat i energija i dalje traju istim intenzitetom. Glas tople boje i izuzetne pokretljivosti savršeno se nadopunjuje sa njegovom glumačkom nadarenošću i daje mu ono što sam Domingo smatra svojom najvećom prednošću, mogućnost da pruža zadovoljstvo ljudima širom sveta.

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE