Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Atlantic grupa, promene na tržištu kafe

    Atlantic postaje važan igrač u proizvodnji čipsa u ovom delu Evrope

    Atlantic grupa objavila je da je sa firmom Kanaan iz Donjeg Miholjca ugovorila stratešku saradnju na uslužnoj proizvodnji asortimana slanih grickalica te započela proces dubinskog snimanja kompanije s mogućnošću vlasničkog preuzimanja.

    Kako se navodi u objavi Atlantic grupe, ta kompanija, u okviru strateškog poslovnog područja Slatko i slano, s novom robnom markom Chipsos širi asortiman čips proizvoda.

    Tim se iskorakom Atlantic etablira kao značajan faktor u segmentu čipsa na području jugoistočne Evrope, ističu iz te kompanije.

    Proizvodnja čipsa ugovorena je s firmom Kanaan, sa sedištem u Donjem Miholjcu, najznačajnijim uslužnim proizvođačem u ovoj kategoriji u Hrvatskoj, koji zadovoljava visoke standarde u proizvodnji i kvaliteti sirovine i konačnog proizvoda.

    Uz ugovorenu stratešku saradnju u proizvodnji čipsa za novi brend, Atlantic grupa je s kompanijom Kanaan započela i proces dubinskog snimanja poslovanja firme. U procesu se razmatraju mogućnosti vlasničkog povezivanja Atlantic grupe i Kanaana, odnosno preuzimanja većinskog udela u vlasništvu Kanaana, navodi se u objavi.

    Atlantic grupa je s kompanijom Soko Štark vodeći regionalni proizvođač flipsa sa širim asortimanom slanih grickalica. Najsnažniji brend u tom delu asortimana je Smoki, a Atlantic takođe proizvodi i plasira na tržište slane štapiće Prima i flips Flipster, a s novim brendom Chipsos snažno ulazi u kategoriju čipsa, ističu iz Atlantica.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE