Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najuspešniji menadžer u Srbiji

    Generalni direktor kompanije Siemens Beograd Tihomir Rajlić dobitnik je priznanja za najuspešnijeg menadžera u 2013. godini u Srbiji, koje su mu dodelili srpski preduzetnici i menadžeri.

    Na tradicionalnom Simpozijumu uspešnih privrednika Srbije, priznanja za najuspešnije menadžere u prethodnoj godini dodeljene su i generalnom direktoru firme Impol Seval Sevojno Ninku Tešiću i generalnom direktoru firme Knauf Insulation za zemlje Balkana, Kipar i Maltu Tihomiru Civkaroskom.

    Pored nagrada "Najbolji biraju najbolje", dodeljena su i posebna priznanja Slobodanu Milovanoviću (RAPP Zastava, Kragujevac), za doprinos razvoju privrede Srbije, Mariji Stevanović (Termoelektrana Morava, Svilajnac) za doprinos društveno odgovornom poslovanju i profesoru Hasanu Haniću sa Beogradske bankarske akademije, za doprinos razvoju menadžmenta u Srbiji.

    Oko 80 srpskih preduzetnika i menadžera odlučilo je da priznanje "Najbolji među najboljima" ponese Rajlić za svoj rad, zalaganje, doprinos i rezultate ostvarene u prethodnoj godini.

    Siemens je u Srbiji prisutan 127 godina, a nešto preko 10 godina je vlasnik fabrike za proizvodnju vetrogeneratora u Subotici. U našoj zemlji zapošljava oko 1.100 radnika i spada među najveće domaće izvoznike.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE