Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ponos svakog profesionalca

    Od 1926. godine do danas, STIHL je ime koje garantuje nemački kvalitet i vrhunsku izradu, a za profesionalce STIHL je postao drugo ime za motornu testeru. 

    Danas, STIHL mašine su ne samo ponos svakog profesionalca, već i izvor zadovoljstva za sve ljude koji uživaju u radu u bašti i svom dvorištu. STIHL je lider u inovacijama i uvođenju novih tehnologija i zbog toga je već decenijama prihvaćen kao brend broj jedan u celom svetu, kako od strane profesionalaca, tako i od privatnih korisnika.
    Ponos svakog profesionalca
    Usled velikog interesovanja STIHL je od početka oktobra 2013. godine direktno prisutan i na tržištu Srbije i Crne Gore. U više od 140 ovlašćenih prodajno servisnih mesta, STIHL nudi širok asortiman proizvoda u koji spadaju: duvači, prskalice, makaze za živu ogradu, motorne testere, sekači betona i svima omiljeni, VIKING baštenski program sa kosilicima, usitnjivačima i frezama.

    Svim svojim kupcima STIHL obezbeđuje stručnu podršku i profesionalnu uslugu prilikom kupovine, a proizvodi i originalni rezervni delovi su uvek dostupni, uz obezbeđivanje servisiranja u roku od 48 sati na teritoriji cele Srbije i Crne Gore.

    Spisak STIHL ovlašćenih prodajno servisnih mesta možete pogledati na www.stihl.rs.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE