Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Podrška MK Group košarkaškoj reprezentaciji Srbije

    Muška seniorska košarkaška reprezentacija Srbije početkom jula boraviće na Kopaoniku, gde će započeti pripreme za nastup u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. u Ukrajini. Besplatne pripreme u hotelu Grand omogućila im je MK Group.

    “Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da pružimo podršku profesionalnim sportistima da ostvare ciljeve koji su od značaja za celu zemlju i pozivamo i druge aktere u društvu da nam se priključe“, izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

    Tokom dvonedeljnog boravka na Kopaoniku, u periodu od 13. jula do 27. jula 2014. godine, muška seniorska košarkaška reprezentacija Srbije imaće priliku da koristi sve sportske sadržaje (košarkaške terene u zatvorenoj sali, moderan fitness centar, kao i sadržaje spa & wellness centra (zatvoreni bazen, bazen i đakuzi na otvorenom, nekoliko vrsta sauna, ledeno slana pećina, parno kupatilo i relaks zona). Uz udoban smeštaj, obezbeđena je i ishrana na bazi punog pansiona prilagođena sportistima.   

    “U prethodnom periodu, često smo boravili na Kopaoniku i odatle započinjali pohod na najveće reprezentativne titule, zato mi je još draže što i u ovom pripremnom ciklusu startujemo sa ove planinske lepotice. Na Kopaoniku, igrači će imati potreban mir kako bi bili usredsređeni na sve obaveze koje im predstoje, izjavio je Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

    Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, MK Group je još jednom, svojim primerom, pokazala da je neophodno brinuti i pružati podršku sportski orijentisanim aktivnostima i pouzdan je partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE