Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nemačko-srpsko privredno udruženje dobilo novi Upravni odbor

    Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) održalo je u svoju redovnu skupštinu članova na kojoj je glavna tačka dnevnog reda bila reizbor aktuelnog Upravnog odbora. Dr Roland Seeliger, generalni direktor kompanije Hemofarm-Stada, naglasio je da se kompletan Odbor DSW-a kandidovao za produženje mandata zbog dosadašnjih uspeha i dobrog rada te da je izuzetno motivisan da i u naredne dve godine predstavlja i unapređuje rad Udruženja. On je naglasio da je DSW u poslednje dve godine rada iskristalisao svoj profil istovremeno značajno proširivši svoje aktivnosti.

    Udruženje je u proteklom periodu značajno povećalo broj svojih članica na preko 260, osnovalo veoma aktivnu HR radnu grupu i uvelo nove formate događaja kakvi su, primera radi, i Speed Business Meeting, Afterwork i German-Serbian Career Fair.

    Novi članovi Upravnog odbora DSW-a koji će i u narednom dvogodišnjem mandatu rukovoditi rad Udruženja su sledeći privrednici: dr Ronald Seeliger (Hemofarm-Stada), Martin Knapp, direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji, Christian Braunig (Confida Consulting), Nikola Ivošević (Rehau), David Piegazki (Pewo Energietechnik), Bojan Predojević (Profine), Tihomir Rajlić (Siemens), Rolf-Jürgen Seyerle (Star Import koji zastupa Mercedes), Thomas Urban (Dr. Oetker) i Nenad Vučinić (TeleSign Mobile).

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE