Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jagodinci dobijaju stadion od 70 miliona evra

    Predsednik FK Jagodina i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović izjavio je da se u jagodinskom naselju Tabane gradi savremeni stadion vredan 70 miliona evra i da su radovi na objektu u punom jeku.

    Prema njegovim rečima, reč je o velikom projektu, a stadion će imati sve što podrazumevaju najviši evropski i svetski standardi, uključujući i grejanje terena.

    Radovi su u punom jeku i izgradnja novog stadiona je ulaganje u fudbalsku budućnost Jagodine, naglasio je Milanović na godišnjoj Skupštini kluba, samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je cilj Jagodinaca da se uskoro bore za šampionsku titulu u Srbiji.

    Novi stadion gradi se na terenu fudbalskog kluba Tabane Trgovački, člana srpske lige Istok, koji je filijala Jagodinaca i gde, kako je naveo Milanović, igrači Jagodine iz omladinske škole idu na dogradnju.

    Sada "odvajamo od usta, ali cilj je da se napravi savremen, lep fudbalski teren, koji će mnogo značiti za budućnost i vratiti uložena sredstva u dogledno vreme", poručio je Milanović.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE