Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Stipendije za najbolje menadžere u Srbiji

    Najboljim menadžerima Srbije biće dodeljeno 12 prestižnih MBA stipendija u vrednosti većoj od 115.000 evra, a rok za prijavu je 20. mart.

    Stipendije dodeljuje Cotrugli Business School, vodeća poslovna škola u regionu Jugoistočne Evrope u saradnji sa partnerima.

    U sklopu društveno odgovornih projekata, Cotrugli i ove godine dodelom stipendija želi da podstakne pozitivne promene i motiviše više desetina telentovanih menadžera da se usavršavaju i svojim primerom menjaju naše društvo na bolje.

    Za stipendiranje najboljih menadžera i ubrzavanje njihovih poslovnih karijera, Cotrugli i partneri svake godine u našem regionu ulažu više od 600.000 evra.

    Stipendije se dodeljuju u dve kategorije: Executive MBA (EMBA) i MBA program. U svakoj kategoriji dodeljuje se jedna puna i pet polovičnih stipendija. Programe je akreditovala AMBA asocijacija, sprovode se po najvišem standardu poslovne edukacije u Evropi i namenjeni su menadžerima Jugoistočne Evrope.

    Uslovi takmičenja za Executive MBA program su završen fakultet, znanje engleskog jezika, najmanje pet godina radnog iskustva, uz poželjno manadžersko iskustvo, a za MBA progam su završen fakultet, znanje engleskog jezika i najmanje tri godine radnog iskustva.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE