Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Studentska rešenja u oblasti zadovoljostava klijenata

    Banka Intesa pokrenula pokrenula je treći po redu ciklus studentskog konkursa „Dokaži se 100%!“, nadmetanja talentovanih akademaca Srbije u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.

    Projekat „Dokaži se 100%!“ Banca Intesa realizuje u saradnji sa matičnom Intesa Sanpaolo grupacijom kako bi najboljim studentima u zemlji pružila priliku da iskažu svoje logičko razmišljanje i inovativnost, omogućila im da stečeno akademsko znanje primene u realnoj posovnoj situacji, ali i osvoje vredne nagrade.

    Pravo učešća na konkursu imaju studenti  četvrte godine svih državnih i privatnih fakultetskih ustanova u zemlji,  apsolventi,  kao i studenti master i doktorskih studija društveno-humanističkih, prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka. Prijavljivanje je omogućeno akademcima sa minimalnom prosečnom ocenom 9,00, dobrim poznavanjem engleskog jezika i pretencioznih veština koji u trenutku apliciranja imaju do 26 godina života.

    Podnošenje aplikacija vrši se do 20. marta ove godine putem e-mail adrese [email protected] na koju je potrebno poslati popunjen prijavni formular, biografiju, pismo preporuke profesora i motivaciono pismo.  Formular za prijavu i dodatne informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu banke www.bancaintesa.rs i Facebook fan strani projekta www.facebook.com/dokazise100posto gde je omogućeno i online prijavljivanje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE