Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Brži kontakt sa stranim privrednicima

    Privredna komora Srbije pokrenula je servis koji će privrednicima omogućiti jednostavniji i brži kontakt sa potencijalnim poslovnim partnerima u zemlji i u Evropskoj uniji.

    Preduzećima će dvaput mesečno biti dostavljani paketi informacija iz baza ponude i tražnje, međunarodnih tendera i baze Evropske mreže preduzetnika (EEN mreža) o raspisanim tenderima i interesu kompanija za poslovnu saradnju.

    Taj novi servis su pokrenuli Centar za usluge i posredovanje, i Biro za saradnju sa EU Privredne komore Srbije, a u početku poslovne informacije stizaće na adrese nosilaca elektronskog sertifikata Excellent SME.

    Centar će jedanput nedeljno na adrese nosilaca sertifikata Excellent SME i korisnika Biznis info servisa (BIS), kojih u ovom trenutku ima više od 1.000, dostavljati informacije o aktivnostima PKS, planiranim skupovima, obukama, pozivima domaćih i međunarodnih institucija i organizacija.

    Planira se i priprema paketa informacija, na mesečnom nivou, o raspoloživim izvorima finansiranja i otvorenim pozivima za finansiranje projekata i poslovnu saradnju, kao i aktuelne privredne informacije, kažu u PKS.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE