Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Eurobank: Dozvoljeni minus u visini dve zarade

    Eurobank od danas pruža novu pogodnost svojim klijentima – odobrenje dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu u visini do dve mesečne plate odnosno penzije. Ovom novinom Eurobank postaje jedinstvena u bankarskom sektoru Srbije kao jedina na tržištu sa ponudom maksimalnog iznosa dozvoljenog minusa do dve mesečne zarade.

    „Dozvoljeni minus je direktno vezan za račun na koji klijentu svakog meseca leže zarada, po kom se i odobrava. Drugim rečima svakog meseca klijent podmiri najveći deo svojih zaduženja direktno od svoje plate kod dozvoljenog minusa. Samim tim klijent može racionalnije da raspolaže dozvoljenim minusom, jer se na ovaj način plaćaju manje kamate u apsolutnom iznosu – pokriven je najveći deo duga od plate, tako da se samim tim drastično smanjuje glavnica koja se kamati“ – pojašnjava Vladan Vilotijević, direkor Razvoja u sektoru za stanovništvo, Eurobank.

    Kao najoptimalnije rešenje klijenti banke imaju mogućnost da periodično podižu novac po potrebi, što znači da ne ulaze u dozvoljeni minus do punog limita sredstava na početku meseca. Novi uslovi za dozvoljeno prekoračenje imaju prednosti za klijente jer na ovaj način će imati više novca na raspolaganju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE