Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd: Novi hotel za poslovne ljude

    U centru Beograda, maja naredne godine, kompanija Zepter nekretnine otvoriće hotelski objekat sa pet zvezdica, pišu Večernje novosti.

    Rekonstrukcija nekadašnje zgrade Jugošpeda na Terazijama 10 primakla se kraju i radovi bi do aprila trebalo da budu gotovi. Plan Zepter grupe je da 1. maja otvore svoj prvi hotel u Beogradu.

    Kako za Novosti objašnjava Jasmina Panić iz Zepter nekretnina, Zepter hotel će imati pet zvezdica i biće apartmanskog tipa. Prostiraće se na ukupno sedam etaža (šest spratova i potkrovlje). Imaće 34 smeštajne jedinice, od toga velika većina će biti apartmani sa jednom ili dve prostrane spavaće sobe, dnevnom sobom, dva kupatila i kuhinjom.

    Poseban raritet je da će ceo peti i sedmi sprat biti po jedan luksuzan apartman. Na petom, apartman će se prostirati na 270 kvadrata, imaće tri spavaće sobe i četiri kupatila. Onaj na sedmom spratu će biti sav u staklu sa pogledom na grad i prostiraće se na 200 kvadrata. Imaće i ogromnu terasu sa sjajnim pogledom na panoramu Beograda.

    "Ciljna grupa su nam poslovni ljudi koji u prestonicu dolaze na nekoliko meseci i žele da se u ovom hotelu osećaju komforno kao kod kuće", kaže Jasmina Panić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE