Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Četiri godine Corner shop-a

    Lanac maloprodajnih objekata Corner shop obeležio je četvrtu godišnjicu poslovanja.

    Tim povodom pokrenut je i nov format premium Corner shop objekata, koji će biti locirani u ekskluzivnim stambeno – poslovnim kompleksima i tržnim centrima, a kupcima će nuditi pažljivo odabran asortiman najvišeg kvaliteta. Pored otvaranja novog formata objekata, kao dopune već postojećim Corner shop objektima i Corner Marketima, godišnjica poslovanja obeležena je i poklonima iznenađenja za sve zaposlene.

    „Veliko nam je zadovoljstvo što smo za samo četiri godine poslovanja uspeli da razvijemo mrežu koju čini više od 106 objekata, prepoznatljivog izgleda, lociranih širom Srbije. Corner shop je jedinstven po konceptu convenience store, odnosne ugodne prodavnice koja kupcima pruža brzu i kvalitetnu uslugu, uvažavajući mikrolokacijske uslove i navike potrošača, prilikom odabira asortimana. Ipak, ono što je za nas najvažnije jesu zaposleni koji su u svakodnevnom direktnom kontaktu sa potrošačima i koji su se za ove četiri godine predstavili kao najbolji ambasadori dobre trgovačke prakse Corner shopa, što potvrđuje i 800.000 kupovina i isto toliko kupaca na mesečnom nivou“, istakla je Jasmina Jevtić, marketing menadžer  Corner shop objekata.

    Corner Shop, kao novi format maloprodaje, pokrenut je novembra 2009. godine, čime je otvorena  nova stranica u zadovoljavanju potreba kupaca u Srbiji. Nova, brza, kvalitetna usluga uz jasno definisan asortiman i prijatan ambijent u Corner Shopu korak je napred u podizanju standarda kupovine i nivoa potreba potrošača. Nakon uspeha ovog formata, pokrenut je i format Corner Marketa, koji kupcima nudi sve osnovne životne namirnice poput  hleba, brašna, ulja, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, kućne hemije, voća i povrća.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE