Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kolubara prikupila 4,6 miliona dinara za najugroženije

    Na donatorskoj večeri, koju je u Lazarevcu organozovao Rudarski basen Kolubara, prikupljeno je 4,6 miliona dinara namenjenih najugroženijima u toj opštini.

    Novac je uručen Savetu za socijalnu zaštitu gradske opštine Lazarevac, koji će ga prema prioritetima rasporediti siromašnima, bolesnima i osobama sa invaliditetom.

    Najavljeno je da prikupljeni iznos nije konačan i da će brojne firme koje nisu prisustvovale skupu, narednih dana poslati svoje donacije.

    Direktor Kolubare Milorad Grčić istakao je da ideja o donatorskom skupu potiče od pre nekoliko meseci, kada mu je uručena Vidovdanska nagrada i 70.000 dinara kao priznanje za najistaknutijeg pojedinca godine.

    Grčić je tada obećao da će novčani deo nagrade pokloniti Ustanovi za decu ometenu u razvoju u Lazarevcu što je i učinio u okviru donatorske večeri.  On je izrazio nadu da će ova akcija postati tradicija.

    Među kompanijama koje su donirale sredstva bile su i Siemens, Delta Inženjering, Kemo impeks, Joni komerc, kompanije ogranci Kolubare – Metal, Usluge i Ugostiteljstvo, kao i predstavnici opština Lazarevac, Lajkovac i Ub.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE