Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    `Zrepok` zapošljava i uvećava dobit

    Zrenjaninski poslovni krug "Zrepok" za tri godine je zaposlio 585 radnika, a neto dobit je sa 244,4 miliona dinara povećana na 887,7 miliona dinara, saopšteno je na susretu novinara sa pet, od ukupno devet, poslodavaca tog udruženja.

    Predsednik "Zrepoka" Dragan Vidaković, direktor i vlasnik Impela, uspešnim je naročito ocenio rad trgovinskog lanca Gomeks koji je za kratko vreme prešao loklane i pokrajinske granice.

    Kao posebnu zanimljivost on je istakao uspešnu saradnju Gomeksa i trgovinskog lanca BB, koji su konkurencija na tržištu, ali kreiraju zajedničke ciljeve i nastup u okviru "Zrepoka".

    Od osnivanja krajem 2009, "Zrepok" je imao ukupno 2.499 zaposlenih, a u međuvremenu je ostao bez jednog člana, ali dobio i jednog novog, firmu Točak.

    Ne krijući ambiciju da utiču na razvoj sredine, iz "Zrepoka" su izrazili nezadovoljsvo dosadašnjom odnosom lokalne samouprave, posebno direktora javnih preduzeća, prema njihovim predlozima i incijativama.

    Među izuzecima, prihvaćen je predlog za početak izgradnje Amino postrojenja u Elemiru, koje će izjednačiti kvalitet gasa sa banatskih polja i uzvoznog gasa, što zrenjaninski poslodavci odavno traže.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE