Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nemci `snimaju` srpski transport

    Delegacija nemačke privrede u Srbiji organizuje 30. oktobra u Beogradu stručnu konferenciju "Uvod u tržište transporta, logistike i saobraćaja u Srbiji", kojoj će prisustvovati i predstavnici nemačkih kompanija.

    Skup se organizuje u saradnji sa Predstavništvom nemačke privrede u Makedoniji i nemačkom konsultantskom kućom "em&s GmbH", saopštio je organizator.

    U okviru studijskog putovanja predstavnici desetak nemačkih kompanija, kao i jednog od najvećih evropskih udruženja za špediciju i logistiku "VSL" iz Dizeldorfa, posetiće od 28. do 31. oktobra Podgoricu, Beograd i Skoplje kako bi se upoznali sa mogućnostima poslovanja, ostvarivanja poslovnih kontakata sa lokalnim i javnim preduzećima iz te oblasti i planiranim projektima.

    Rukovodilac projekta, Milan Vučković, iz Delegacije nemačke privrede u Srbiji napomenuo je da će kao glavne teme na konferenciji u Beogradu dominirati infrastrukturna analiza domaćih puteva, železnice, vazdušnog i rečnog saobraćaja, ali i planiranih projekata.

    Razmatraće se i projekat multimodalnog transportnog lanca na relaciji Severno more-Balkan-Crno more, za koji je VSL svojevremeno uradio Predstudiju izvodljivosti, zatim međunarodna sertifikacija za logistička preduzeća, aktuelna situacija sa lukama i rečnim saobraćajem u Srbiji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE