Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Menadžer Miško Ražnatović se povlači iz Mega Vizure

    Skupština ABA Sidro, koja upravlja Jadranskom ligom, donela je propis da menadžeri ne mogu da imaju bilo kakve veze sa klubovima, pa će srpski sportski agent Miodrag Miško Ražnatović morati da se povuče iz kluba – Mega Vizure, pišu Novosti.

    „Imajući u vidu nove odredbe, unete u Propozicije ABA lige, ovo je poslednji intervju u kome ću o Mega Vizuri govoriti iz dosadašnje uloge. Mega će u sledeća dva-tri meseca uskladiti svoju regulativu, tako da će veza između mene i tog kluba – koja nije oficijelna, više pomagačka – prestati da postoji,“ rekao je za Mondo košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović.

    Na pitanje da li se našao u sukobu interesa Ražnatović je odgovorio:

    „Oni ga tako tretiraju. To je nešto o čemu može da se diskutuje, da li jeste ili nije, ali ako su ozbiljni ljudi iz ABA lige smatrali da bi to trebalo da se nađe u Propozicijama, onda ni mi ne možemo “mimo sveta”. Zvanične i nezvanične veze između Mege i agencije Beobasket će do kraja godine biti potpuno prekinute. Uostalom, klub je stao na sopstvene noge i pomoć Beobasketa mu više nije neophodna.“

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE