Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Knjeginjić na čelu Lafarge Srbija

    Novi direktor kompanije Lafarge Srbija je Dimitrije Knjeginjić, koji će voditi celokupno poslovanje te grupe u Srbiji, u sve tri poslovne linije, cement, agregati i beton, saopšteno je iz te kompanije.

    Knjeginjić je na ovoj poziciji zamenio Costina Borca, koji je nakon pet godina provedenih na čelu Lafarge Srbija, preuzeo poziciju direktora Lafarge Romania.

    Knjeginjić je kazao da će svoje znanje i iskustvo u potpunosti staviti u funkciju još boljeg pozicioniranja i bržeg razvoja Lafargea u Srbiji i nada se da će, zajedno sa svim zaposlenima, doprineti nastavku izgradnje međusobnog poverenja sa svima s kojima kompanija sarađuje.

    Radeći za Lafarge u Srbiji, Severnoj Americi i Francuskoj, Knjeginjić je, kako se navodi, stekao bogato međunarodno iskustvo, a dolazi iz Pariza sa pozicije potpredsednika za organizaciju i ljudske resurse poslovne divizije Cement.

    Dimitrije Knjeginjić, koji je novu dužnost preuzeo 1. septembra, ima zvanje diplomiranog inženjera tehnologije i diplomu IEDC – Poslovne škole Bled.

    Svetski lider u proizvodnji građevinskih materijala, Lafarge zapošljava 65.000 ljudi u 64 zemlje, a u 2012. godini je ostvario prodaju u vrednosti od 15,8 milijardi evra.

    U Srbiji Lafarge posluje od 2002. godine i vodeći je proizvođač građevinskih materijala, cementa, betona i agregata, a svoje aktivnosti obavlja kroz jednu fabriku cementa, četiri fabrike betona i jednu fabriku agregata. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE