Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Victoria Beckham želi modnu imperiju

    Victoria Beckham, nekada pop zvezda, a sada jedna od najvažnijih modnih dizajnerki na predstojećoj Nedelji mode u Njujorku, rekla je da ima velike planove sa svojom modnom markom.

    "Želim više i više", rekla je nekadašnja "Spajsica" The New York Timesu uoči predstavljanja njene kolekcije za proleće/leto 2014 na Nedelji mode koja počinje 5. septembra: "Apsolutno želim imperiju".

    Beckhamova, koja je nekada bila poznata samo kao "Posh Spice" i supruga fudbalera Davida Beckhama, postala je poznata po svojim kolekcijama.

    Prvu modnu reviju imala je 2008. godine i postala je iznenađenje za modni svet.

    Beckhamova je rekla magazinu da dizajnira odeću koju bi ona volela da nosi, od šik haljina do kaputa inspirisanih muškom modom, košulja i pantalona.

    Beckhamova takođe dizajnira naočare, tašne i farmerke i njena kolekcija je doživela brzu ekspanziju u Aziji.

    Supruga Davida Beckhama je kreirala i novu, pristupačniju liniju, Victoria, koja ima dosta ’casual’ i šarenih komada odeće, koji su namenjeni mlađima.

    "Želim da doprem do što većeg broja žena širom sveta", rekla je ona, dodajući da bi volela da kreira i cipele, da ima svoju liniju parfema i šminke, kao i veša. "Ima toliko stvari koje bih volela da radim".

    Ova 39-godišnja majka četvoro dece nedavno se sa porodicom iz Los Anđelesa vratila ponovo u London.

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE