Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Novi, agresivniji Audi A8

    Kao što je i najavljivano, modifikovani Audi A8 pojaviće se u javnosti za 20 dana. Novo, agresivnije lice luksuzne limuzine doterano je drugačijim branicima i novim LED svetlima, sa štedljivijim, ali i snažnijim motorom, obogaćeno novom elektronikom koja dodatno podiže bezbednost.

    Audi A8 uz nova MatrixBeam LED svetla dobio je novu agresivniju prednju masku omeđenu novim branikom oštrijih linija. Pozadi su promene odrađene na sličan način s novim LED svetlima, dorađenim branikom i novim izduvnim topovima oblikovanim u obliku trapeza.

    Uz našminkanu spoljašnost, Audijeva uzdanica dobila je dorađen pogonski sistem. U ponudi više nema verzije sa dizelašem od 3.0 litra i s pogonom na prednjim točkovima.

    To znači da su svi primeri Audija A8 od sada dostupni s pogonom na svim točkovima, a pokreću ih 4.0l TFSI s 435 KS, 3.0l TDI s 251 KS i 4.2l TDI V8 iz kojeg automobil razvija 380 konjskih snaga i 850 Nm obrtnog momenta.

    U kojoj je meri Audi izmenio unutrašnjost modela A8 nije poznato. Društvo iz Ingolstadta otkrilo je tek kako doterana limuzina sada raspolaže sa 10 l više prtljažnog prostora i poseduje sisteme praćenja saobraćajne trake i automatskog parkiranja.

    Cena dorađenog Audija A8 još nije formirana, iako jeste datum kada kreće prodaja. U Audijevim salonima će se pojaviti u januaru 2014. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE