Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Irina Shayk, novo zaštitno lice kompanije Avon

    Jedna od najpoželjnijih žena sveta predstaviće novu liniju šminke kojoj nećete moći da odolite.
        
    Kompanija Avon imenovala je Irinu Shayk, mladu rusku manekenku, za novog beauty ambasadora. Irina će biti portparol na globalnom nivou i zaštitno lice kampanje nove moderne linije šminke, a njeno lice će krasiti kozmetičke kampanje i Avon brošure širom sveta.

    „Ponosna sam na partnerstvo sa kompanijom Avon, koja je posvećena ženama i koja se posebno izdvaja svojom posvećenošću u radu i pristupu koji ima prema svojim potrošačima. Inspirisana sam milionima Avon predstavnika i dama širom sveta, posebno strašću koju pokazuju prema lepoti i svom poslu," izjavila je Irina.

    „Irina je ikona lepote i mi smo oduševljeni što sa njom sarađujemo, pogotovu u momentima lansiranja nove make-up kolekcije. Ona je jaka, samouverena žena koja je kao i Avon posvećena podržavanju žena širom sveta. Irina je zaista prelepa kako spolja tako i iznutra,” istakla je Patricia Perez Ayala, viši potpredsednik i direktor marketinga kompanije Avon.

    Atraktivna manekenka rođena je u malom gradu po imenu Emanzheliks u Rusiji. Nakon uspešnog pohađanja škole za modeling, ubrzo je dobila međunarodno priznanje i počela da se pojavljuje na pistama u Parizu, na naslovnim stranama cenjenih svetskih časopisa, kao i u velikim svetskim reklamnim kampanjama za mnoge poznate brendove. Irina Shayk trenutno živi na relaciji Njujork – Evropa, a u slobodno vreme izuzetno je posvećena učešću u dobrotvornim akcijama, u svojoj domovini Rusiji, koje pomažu decu i porodice u nevolji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE