Počeo je Telenorov konkurs Firefox izazov

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počeo je Telenorov konkurs Firefox izazov

  Nagradu u vrednosti od 5.000 evra Telenor će dodeliti programeru koji napravi najbolju aplikaciju na konkursu Firefox Izazov koji traje do 15. septembra. Ukupan fond nagrada iznosi 12.000 evra, a biće nagrađeno pet najboljih aplikacija.

  Specijalna nagrada u vrednosti od 1.000 evra biće dodeljena aplikaciji koja na najbolji način promoviše upotrebu mobilne mreže i internet servisa.

  Takmičari se mogu prijaviti na konkurs najkasnije do 10. septembra popunjavanjem formulara koji se nalazi na Telenorovom sajtu. Potrebno je da takmičari postave aplikaciju na Firefox Marketplace i prijave je na konkurs na Telenorovom sajtu najkasnije do 15. septembra.

  Aplikacije će se ocenjivati na osnovu njihove inovativnosti, dizajna, funkcionalnosti, stepena integracije sa Firefox platformom i upotrebne vrednosti.

  Petočlani žiri činiće Nemanja Žilović predstavnik Telenora Srbija, Brano Đurović predstavnik Telenora Crna Gora, zatim Jan Jongboom i Olav Nymoen u ime kompanije ComoYo, Telenorove sestrinske kompanije za internet usluge, kao i Brian King predstavnik kompanije Mozilla.

  Propozicije konkursa nalaze se na Telenorovom sajtu.

  Telenor će krajem ove godine prvi u Srbiji ponuditi smart uređaje bazirane na Mozilla Firefox operativnom sistemu.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE