Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hemofarm dobitnik Superbrands nagrade

    Superbrand Srbije u kategoriji farmaceutske industrije još jedna je u nizu nagrada koju je Hemofarm dobio nakon detaljne analize Saveta Superbrandsa, koji čine vodeći eksperti iz oblasti marketinga, ekonomije i medija.

    Kriterijumi za dobijanje statusa superbrands Srbije zasnovani su na tri glavne osobine brenda, kao što su prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost, kao i korporativna društvena odgovornost.

    –  Nagrada superbrands je došla kao kruna naše korporativne kampanje “Svako Dobro” , koja ima za cilj da predstavi Hemofarm u jednom novom svetlu, novom brend identitetu, osveženom vizuelno, ali isto tako I da pokaže da Hemofarm nije samo proizvođač kvalitetnih, a dostupnih lekova i farmaceutskih proizvoda, već kompanija koja brine o ljudima, i  nastoji da unapredi opšti kvalitet života svakog pojedinca. – rekla je Natalija Popović, direktorka Komunikacija Hemofarma.

    Ovo je treće priznanje  koje je Hemofarm dobio u 2013. godini, a četvrto u poslednjih pet meseci. Tokom aprila ove godine kompanija Hemofarm je dobila nagradu za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije, kao i nagradu za doprinos ukupnom razvoju privrede Vojvodine i čitave Srbije, koju dodeljuje Privredna komora Vojvodine.

    Superbrands licencni program osnovan je 1994. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Severne Irske i vodeća je svetska platforma za promociju brendova. Ovaj program u Srbiji pokrenut je pre šest godina sa ciljem da se odrede najjači korporativni brendovi u Srbiji. Institucija Superbrands je potvdra uspešnosti i prihvaćena je u više  90 zemalja širom sveta kao nezavisni autoritet i arbitar u proceni uspešnosti brenda.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE