Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rekreacija koja je zapljusnula svet

    Poslednjih mesec dana Evropa i Amerika su poludele za novim vidom rekreacije. Kako se do sada toga niko nije setio?

    Dve blagotvorne rekreacije u jednoj sasvim je očekivano da privlači svakoga ko želi dobru kondiciju i još bolji izgled. Akvabiciklizam su zavoleli mnogi Evropljani i Amerikanci, a za to je krivac italijanski terapeut koji se celu karijeru bavi rehabilitacijom povređenih sportista – konstruisao je bicikle koje se voze u bazenu. Ovaj lekar tvrdi da je biziklizam u vodi izuzetno delotvorna rekreacija – troše se kalorije, umiruje krvni pritisak, oslobađa od stresa, povećava kapacitet pluća, uklanja celulit, povećava se mišićna masa, nema znojenja, jača zglobove i, na kraju, vole je Evropljani.

    I Amerikanci su zavoleli ovakvu rekreaciju. Pre sedam dana u Njujorku je otvoren prvi studio Aqua gde je moguće voziti biciklu pod vodom. Prvi dolazak i prvih 45 minuta vežbe košta 34 dolara, a 190 dolara treba platiti za 45 dana.

    U Evropi se akvabiciklizmom možete baviti u Frankfurtu, Minhenu, Hamburgu ili Majnhajmu. A, ako biste želeli ovakvu biciklu u privatnom vlasništvu, moraćete da izdvojite od 990-1.800 evra. Bazen, razume se, morate imati.

    Foto: Aquastudiony, Vogue

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE