Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    BizTW dnevnik: Tragičan događaj u Bostonu obeležio dan na Twitteru

    Jučerašnji dan na Twitteru obeležio je događaj iz Bostona, pa tako i tvitove poznatih biznismena.

    Pre tragičnog događaja u ovom američkom gradu zabeležili smo tvit Stiva Forbsa koji je postavio video link govora Ruperta Mardoka u kome ovaj iznosi mišljenje da slobodno tržište nije samo efikasniji sistem, već i jedini moralni.

    Zanimljivo je i jedno zapažanje Melinde Emerson, inače po magazinu Forbes najuticajnije preduzetnice u SAD, o tome šta su njoj dve najomiljenije stvari.

    Na domaćoj Twitter poslovnoj sceni, kompanije su bile nešto aktivnije pa je tako Komercijalna banka predstavila infografik u vezi bankarskih usluga za građane na Windows telefonima, dok su Fijat automobili Srbija pozvali sve zainteresovane da danas u 16 časova u Knez Mihajlovoj ulici pogledaju predstavljanje Lancia automobila.

    Osnivač i direktor Represent Systema Borislav Miljanović podelio je sa svojim pratiocima tekst o brendovima na društvenim mrežama sa sajta Ragan.com uz komentar „Niko se ne bi bunio zbog malo više zabave u komunikaciji brendova na društvenim mrežama.“

    Beležimo i komentar ekonomiste iz Banjaluke Miloša Grujića.

    Vlasnik ComTrade Veselin Jevrosimović kroz jednu fotografiju uspeo je da spoji koncert Bijonse i Smederevac i to podelio sa pratiocima na Twitteru. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE