Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Koji sat da nosim?

    Sat na ruci danas ima najmanje veze sa pokazivanjem vremena. Gde god se okrenete, svuda možete videti koliko je sati (počev od mobilnog telefona od kojeg se niko ne odvaja). Ručni satovi se poslednjih nekoliko godina pre mogu svrstati u nakit.

    Kad je tako, nije svaki sat za svaku priliku i odevnu kombinaciju. Formalni satovi su tanji, jednostavnog dizajna, elegantni, uglavnom bele pozadine napravljeni od metala sa crnim kaišem koji doprinosi klasičnom izgledu. Ovakav sat je pravi pratilac poslovnom odelu.

    Dizajnerske komplikacije bilo koje vrste ručnom satu daju opušteniji ili sportski izgled. Veliki, u bojama, satovi koji pored vremena mere i druge podatke, koji su od gume ili plastike svakako nisu detalj za formalno oblačenje, već za džins i ostale opuštenije kombinacije.

    Koja je to kolekcija ručnih satova koja bi zadovoljila svaku dnevnu priliku?

    U kolekciji uvek treba imati formalan sat, mehanički, jednostavnog dizajna. Po mogućstvu sa crnim kaišem i belom pozadinom. Vrlo je reprezentativan za sve svečanije prilike, ali i poslovno odelo.

    Nije loše imati isto tako elegantan sat (možda braon ili teget kaiša) koji je odličan izbor za uobičajen poslovan dan i poslovno, klasično poslovno odevanje.

    Treći je uvek dobrodošao uz opuštenije odevanje (džins, lan, pamuk, košulje bez kravate). Neka bude kvarcni. U zavisnosti od stila i ukusa, ovakav sat može biti mala dizajnerska kreacija, ali sa merom. Fluoroscentne, drečavih boja, crvene ostavite za sportski dan.

    Ovaj sportski je upravo i četvrti ručni sat koji će vam trebati. Može biti otporan na vodu i udarce, može da pokazuje otkucaje srca i pređenu kilometražu, može da bude digitalan. Kako god volite. Ovakav sat može ujedno da bude i vaš najbolji prijatelj u sportskim aktivnostima. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE