Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konkurs za najbolje priče maturanata

  UŠĆE Shopping Center i Studio B pokrenuli su konkurs za najbolje priče  maturanata na temu ”Mojih četrnaest godina u Beogradu”, odnosno “Mojih osamnaest godina u Beogradu”. 

  Priče će biti predstavljane u okviru akcije  “Studio B maturant u UŠĆU”, koja će trajati do 1. aprila kada će biti proglašene najlepše priče u četiri kategorije.

  Autori priča, učenik i učenica osmog razreda, odnosno učenik i učenica četvrtog razreda srednje škole, biće nagrađeni garderobom za matursko veče koju obezbeđuju partneri UŠĆE Shopping Centra.

  Akcija UŠĆE Shopping Centra i gradske televizije Studio B ima za cilj da podstakne kreativnost maturanata osnovnih i srednjih beogradskih škola u pisanom izražavanju, kao i da ih obraduje odevnom kombinacijom za tako važan događaj u životu svakog tinejdžera. Kako je današnjoj omladini veoma važan prepoznatljiv stil, partneri u ovoj akciji obezbedili su maturantima originalne kombinacije za matursko veče kako bi taj poseban dan u životu mladih osoba učinili još lepšim i zanimljivijim.

  Radovi se šalju do 20. marta na e-mail adresu [email protected] ili poštom na adresu Studio B, Masarikova 5, sa naznakom maturant.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE