Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Roche“ i „Ivančić i sinovi“ potpisali ugovor o saradnji

  Vodeća svetska farmaceutska kompanija „Roche“ potpisala je ugovor o saradnji za teritoriju Srbije sa domaćom kompanijom „Ivančić i sinovi“. Zajednička saradnja podrazumeva koordinirane aktivnosti u prodaji i promociji proizvoda kompanije „Roche“ u Srbiji od početka 2013. godine.

  Kako je navedeno u saopštenju kompanije „Ivančić i sinovi“, „Roche“ planira da u narednoj godini kroz nove modele saradnje i partnerski odnos sa domaćim kompanijama podstakne razvoj farmaceutskog tržišta u Srbiji kako bi se obezbedilo stabilno snabdevanje lekovima zdravstvenih ustanova i apoteka, a pacijentima bio obezbeđen što veći broj najsavremenijih i najefikasnijih terapija.

  „Roche“ trenutno zauzima osmo mesto u svetu farmaceutske industrije, a u 150 država na svim kontinentima zapošljava više od 80.000 radnika. Ova kompanija je svetski lider u onkologiji, dijagnostici i biotehnologiji, a među vodećima je u lečenju inflamatornih bolesti i virusologiji. „Roche“ razvija lekove u oblastima gde postoje nezadovoljene potrebe za boljim lečenjem, strategija personalizovane medicine ima za cilj sistematicniju i efikasniju zdravstvenu zaštitu, koja podrazumeva odgovarajuću terapiju za pravu grupu pacijenata u pravo vreme. Osnivanjem predstavništva, a potom i formiranjem posebne kompanije, „Roche“ je u Srbiji prisutan od 1991. godine.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE