Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nordeus: Top Eleven i zvanično među Top 10 igrica na Facebooku

    Kompanija Nordeus, tvorac najpopularnije sportske video igre na planeti – Top Eleven, saopštila je da je njen fudbalski menadžer i zvanično ušao među deset najboljih i najpopularnijih igara na Facebook-u na svetskom nivou, sudeći po statistikama Appstats.eu, nezavisne kompanije koja prati popularnost igara i aplikacija na najpopularnijoj socijalnoj mreži.

    Takođe, Top Eleven je ujedno i najpopularnija sportska video igra na Facebooku.

    Top Eleven po zvaničnim statistikama trenutno igra preko 2.500.000 aktivnih igrača na dnevnom nivou, što je svrstava u sam vrh ne samo igara već i aplikacija Facebook-a, a uspeh je još i veći kada se zna da se varijanta igre za iOS i Android telefone može igrati nezavisno, odnosno bez povezivanja sa Facebook-om, čime je broj dnevnih igrača zapravo još veći.

    Top Eleven je ujedno i najpopularnija sportska igra Facebook-a koja vam omogućava da se nađete u ulozi menadžera fudbalskog tima. Zadatak vam je vođenje ekipe tokom mečeva, kupovina igrača, određivanje strategije ali i izgradnja stadiona, upravljanje finansijama, potpisivanje sponzorskih ugovora i sve drugo što prati jedan fudbalski klub. Igra se trenutno može igrati na 34 različita jezika a pored Facebook-a, iOS i Android verzija, dostupna je i na najvećoj socijalnoj mreži Rusije – Odnoklassniki.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE