Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Space park: Oporavak posle posla

    Ustajanje sa stolice u kancelariji, često propratimo istezanjem ili vapajem kako nam je vrat ukočen, kičma iskrivljena i kako nas sve boli!

    Ništa ne poboljšavamo situaciju sedanjem u auto posle posla, vožnjom liftom do stana i uobičajenim uvaljivanjem u fotelju kod kuće.. sa druge strane, nemamo svi tu prednost i lepotu zaradjivanja za život u firmama koje imaju uredne i korisne spravice za vežbanje po savremeno opremljenim kancelarijama i poslovnim prostorima.

    Ali to nije razlog da ako bar takve uslove nemamo u kancelariji, mesto za „oporavak“ od posla, nađemo na nekom drugom mestu.

    U jednoj od najurbanijih gradskih zona, u shopping centru Ušće nalazi se Space park zabave, koji vam sve to može pružiti.

    Na trećem spratu Ušća prostire se 1500 m² najveće in-door park zabave u gradu, a to je ujedno i najveca igraonica i rodjendaonica u Beogradu.

    Space park zabave  pored bogatog sadržaja za klince (od 0-10 godina) ima neodoljivu ponudu za sve zaposlene kojima je ovaj vid fizičke aktivnosti neophodan, a kojima su klasične vežbe ipak malo dosadne.

    Tako se u Space parku umesto vežbe istezanja može jednostavno penjati po stenama, kako bi angažovali sve motorne funkcije jednostavno se vozite dvokolicom sagway koja radi po principu žiroskopa, spust lijanom može vam dati finu dozu adrenalina, a prelaskom preko viseće staze bacite se u svet fantazije I bar na trenutak zamislite sebe u ulozi Indijane Džonsa ili Lare Kroft.

    Space park je dakle savršena prilika da „ubijete dve muve jednim udarcem“. Zabavite svoju decu i zabavite i sebe.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE