Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  iPad aplikacija koja će vas obući za gala veče

  Crno odelo i kravata možda zvuče kao jednostavan izbor, ali oblačenje za gala večeri kod mnogih muškaraca je propraćeno nervozom jer smatraju da je staromodni smoking dosta ograničavajući izbor.

  Kako bi odgovorio na ovaj izazov online butik za muškarce Mr. Porter napravio je sveobuhvatnu iPad aplikaciju posvećenu umetnosti formalnog izgleda.

  Aplikacija pruža brojne mogućnosti oblačenja i savete za muškarce bez obzira na starosno doba kako da nađu udoban i individualni stil formalnog oblačenja. Ona se sastoji od četiri poglavlja o modi i etikeciji.

  Postoje i intervjui o muškoj formalnoj modi, uključujući i razgovor sa Sajmonom Kundijemi, generalnim direktorom „Savile Row tailors Henry Poole & Co.“ – koji govori o tome kako se nosi smoking. Interaktivni programi omogucćavaju korisnicima da nauče da naviju sat marke „Junghans Max Bill“, ili, na primer, da nauče kako da vežu kravatu.

  Korisnici mogu da kupe proizvode direktno kroz aplikaciju, uključujući i večernja odela iz linije dizajnera i ograničenu seriju ponocćno-plavog smoking ansambla „Brioni“.

  Pored modnih smernica i šopinga, aplikacija omogućava elemente zabave sa pogledom „iza scene“ na planiranje nekih od najpoznatijih događaja u svetu, uključujući i „Prust Ball Baron Gui de Rothschild“ u Francuskoj u 1971. i „Truman Capote’s Black and White Ball“ u Njujorku 1966. godine. Možete pronaći instrukcije za pravljenje koktela i naučiti osnovne plesne korake.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE