Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jat produžio promotivnu akciju prodaje karata

  Kompanija Jat Airways produžila je decembarsku promotivnu akciju za kupovinu karata do 17. decembra zbog velkog interesovanja putnika.

  Svi putnici koji do tog datuma kupe Jatove karte mogu sebi da obezbede povratno putovanje do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja za 99 evra, navodi se u saopštenju Jat-a. Putovanje se može realizovati do 14. marta naredne godine, osim u periodu novogodišnjih i božićnih praznika.

  Povratne karte po ceni od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Štutgarta, a po ceni već od 139 evra Jatom se može leteti iz (za) Beograda za (iz) Atinu, Rim, Milano, Istanbul i Dizeldorf.

  Povratna karta za Brisel, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg koštas 149 evra, za 169 evra se može otputovati u Amsterdam i Cirih, a za 189 evra za Pariz i London.

  Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja svoje putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni od 209 evra. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE