Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta zaboravni moraju imati u kancelariji?

  Ovo je spisak stvari koje, pogotovo ako ste zaboravni, morate imati u kancelariji.

  Prvo i osnovno su sve vrste punjača za vaše uvek verne gedžete. Ne dovodite sebe u situacije moljaknja kolega za njihove punjače (ako uopšte imate sreće da su slobodni i da vam odgovaraju).

  Dakle, punjači. Obavezan je kancelarijski duplikat. Ono što najmanje želite je da vas tehnika izda onda kada vam najviše treba.

  Za žene – sva higijenska pomogala u onim danima u mesecu. Trčanje do apoteke će vas sigurno poremetiti u poslu.

  Iako sigurno imate svoj planer i alarm u telefonu ili lap topu, uvek će vam dobro doći samolepljivi papiri sa ispisanim obavezama ili idejama i to na vidljivom mestu. Nije loš izbor i bela tabla „piši briši“.

  Lekovi. To ne moraju biti samo analgetici ili obavezna terapija ako je uzimate. Uvek u fioci imajte multivitamin, vitamin C ili aspirin. Nikad se ne zna…

  Kišobran. Zatrebaće vam bar pet puta u kišnoj sezoni. Ne morate da gledate u oblake sa molbom da sa kišom sačekaju dok stignete do kuće.

  Nešto novca. Jedino je rešenje ako se desi da novčanik ostavite kod kuće. Pozajmica od kolega je jedini izlaz ako u fioci nemate ni dinara.

  Bombone. Nikad ne znate kada će vas iznenaditi poslovan dan. Možda ćete iznenada morati na hitan sastanak. Bombone sa mentom će vam osvežiti dah.

  Konac za zube. Izuzetno koristan izum koji treba i vašoj kancelariji.

  Turpija za nokte. Bez dileme i pogovora.

  Hanzaplast. Male, korisne pomoći.

  Ogledalo. Ako nije na zidu, imajte onda ogledalce. Pri ruci. Uvek zatreba.

   
  M.P.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE