Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd organizuje doček na Trgu Republike i u Sava centru

    Vlasti Beograda će organizovati proslavu Nove godine na Trgu Republike i u Sava centru, uz budžet koji je, zbog krize, duplo manji nego prošle godine.

    Na Trgu Republike u novogodišnjoj noći predvidjen je muzički program, sa rok grupom „Električni orgazam“ i hip hoperom Marčelom kao glavnim zvezdama. Ostali izvodjači su „Masterblastersi i Rok hor“, čelistkinja Jelena Mihajlović i „Crno beli svet Dejana Pejovića“.

    Ljubitelje klasične i džez muzike očekuju besplatni koncerti u Sava centru, što je novina u odnosu na prethodne gradske proslave.

    Karte za program „Klasika molim“ u Sava centru su besplatne, i mogu se podići na tamošnjoj biletarnic.

    Proslava Nove godine na Trgu Republike i u Sava centru trajaće od 21 sat uvece do dva sata ujutro, a više informacija o programu može da se dobije na sajtu www.belgradenewyear.org.

    Na Trgu je već počeo program „Trg otvorenog srca“ koji će trajati do 10. januara. U tamošnjim drvenim kućicama će moći da se kupuju suveniri sa motivima Beograda, koji su izabrani na gradskom konkursu, rekao je Dejan Veselinov.

    U sklopu „Trga otvorenog srca“, pozorište Boško Buha će u subotu 29. decembra i u nedelju 30. decembra izvesti na Trgu Republike dve predstave: „Veštičja novogodišnja papazjanija“ i „Novogodišnje čarolije“.

    Tokom „produženog vikenda“ uoči Nove godine, na Trgu će u subotu svirati grupe „Tribute to ABBA“ i „Tribute to Azra“ a u nedelju „Belgrade Dixilend Orćestra“ i Bojana Stamenov.
    Prema rečima zamenice gradonačelnika Tatjane Pašćine, za gradsku proslavu je izdvojeno 10,5 miliona dinara. Partneri u organizaciji su Belef centar, Beogradska kulturna mreža i Turistička organizacija Beograda, čiji direktor Dejan Veselinov očekuje dolazak od 10.000 do 15.000 stranih turista.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE